MaRKÖRER

Att använda markörer när man stickar underlättar att hålla koll på vart i sitt mönster man är. Spana in hur vi använder markörer för stickning här.

NYSTMASKIN

En nystvinda är ett perfekt verktyg när man ska nysta garn från härva till nystan.  Här på videon visas det hur du trär din nystvinda.

Nystvinda

Lär dig hur du använder en nystvinda för att skapa ordning på ditt garn.

Sybehör

Vi visar hur man använder en skärkniv och hur mycket det underlättar att ha en magnetisk nåldyna då du handarbetar. 

garndelare

Att sticka med flera färger är roligt och ännu roligare är det när trådarna ligger som de ska och inte trasslar. Hos oss hittar du olika typer av garndelare för att du ska kunna välja just din favorit.

FLÄTstickor

Flätstickor är en ovärderlig hjälp när du stickar flätmönster. Det är en sticknål där du har maskorna som ska bli flätan i mönstret

stickmått

Stickmått är en riktigt bra hjälp då det inte står på stickan vilken storlek den är. Enkelt och snabbt kontrollerar du detta med ett praktiskt stickmått.

enkelkabel

Enkelkabel kallas de som används ihop med ändstickor, där man skruvar fast stickan på kabeln och behöver således inte flera olika rundstickor utan endast olika ändstickor och längd på kabel beroende på vad du ska göra.

mönsterhållare

Mönsterhållaren är ett mycket andvändbart hjälpmedel som håller koll på var du är i mönstret med hjälp av en magnetlist som du enkelt flyttar på mönsterpappret efter varje varv.

Pompom Maker

Pompom makerna är ett absolut måste till dig som gillar att göra egna tofsar till dina mössor. Hos oss hittar du olika varianter på pompom maker med de fungerar alla på samma sätt. Förpackningarna innehåller olika storlekar för att du ska kunna göra tofsar

Ravelry

Ravelry är en sida på nätet där man kan köpa och ladda ner mönster för stickning och virkning.
Här kan du även ladda upp och även sälja egengjorda mönster.
Vi hjälper självklart till att köpa mönster om du så önskar.