Vacker Tass & Glittra AB Org. nr 556693-4658 finns som fysisk butik på Sturegatan 14 i Boden. Vi är en garnbutik som heter Glittra och en  zoobutik som heter Vacker Tass . Garnaffären Glittra finns nu även som nätbutik och du kan välja att få din order skickad eller att hämta den i vår butik.

Vill du göra byte/retur ring oss eller maila före. Telefonnummer 0921-10280 kundservice@glittra.se

Alla varor i Glittras sortiment är angivna i SEK (svenska kronor) inklusive 25% moms och vi förbehåller oss rätten till prisändringar och reserverar oss för eventuella feltryck och slutförsäljning. Frakt tillkommer för ordrar som understiger 599kr. 

Vi reserverar oss för momshöjningar och liknande händelser utanför vår kontroll samt för eventuella pris- och textfel och färgavvikelser.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Priser

Alla priser är dagspriser och gäller endast på dagen för beställning. Det kan därför förekomma prisändringar. 

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt betalningssätt

Betalningsvillkor

Vi ingår inga köpavtal med minderåriga. Efter sedvanlig kreditprövning (vid kreditprövning skickas alltid en omfrågandekopia till dig som kund från upplysningsföretaget) eller utan angiven orsak förbehåller vi oss rätten att helt avslå en order. 

Dessa allmänna villkor är tillämpliga på alla de avtal som du sluter på Glittra. Genom att beställa varor från Glittra accepterar du de allmänna villkoren. Avtalet upprättas samtidigt som din beställning accepteras. Enligt lag måste du vara över 18 år för att få göra en kortbetalning på vår nätbutik.
Vi ingår endast avtal med myndig person, alternativt omyndig med målsmans medgivande samt med juridisk person. 

Vid beställning hos kundtjänst betalar du genom förskottsbetalning till vårt Swish. Av säkerhetsskäl accepterar vi inte kortbetalning vid beställning hos kundtjänst. 

Vid beställning träffas avtal om köp när du väljer att bekräfta ditt köp i kassan. En automatiserad orderbekräftelse kommer då att skickas till din registrerade mailadress.
Beställda produkter förblir Glittras egendom till dess de till fullo är betalda.